Technische Specificaties

HomeSeparatorStel uw vraagSeparatorSitemapSeparator
A A A
Nederlands English Francais Deutsch
Zoeken
 
architektenburo roovers & driessen

Technische Specificaties


U kunt de verschillende Technische specificaties van de verschillende producten per toepassing / marktsegment direct downloaden.
U ontvangt dan tevens een persoonlijk exemplaar direct in uw email.


 
 

 
 
Robots worden veel gebruikt in de veeteelt, onder andere om uitwerpselen op te ruimen. De c-Go Acculaders, beschikbaar in 12V en 24V, zijn betrouwbaar, geruisloos en uitleesbaar. 

Download de technische specificaties.

 
 
 

 
De Mobility Power Pack is een lithium accu, licht in gewicht, duurzaam en kan het hele jaar blijven zitten. De c-Go Acculader, 12V, is betrouwbaar, geruisloos en uitleesbaar. Met een gerust hart op vakantie en zonder moeite de caravan op afstand inparkeren.

Download de technische specificaties.   

 
 


 
Op de golfbaan wordt er veel gebruik gemaakt van elektrische golfkarretjes en trolleys. De nieuwe c-Go Acculaders van 12V en 24V zijn betrouwbaar, geruisloos en daarbij ook nog uitleesbaar, voor een duidelijk overzicht van het laadproces. Zonder zorgen de hele dag op de baan staan is nu mogelijk.

Download de technische specificaties.   

 
 


   Revalidatie
 
Op het moment dat je afhankelijk bent van een elektrische rolstoel of scootmobiel is niets belangrijker dan de betrouwbaarheid van je acculader. De c-Go Acculaders van 12V en 24V zijn geruisloos, gemakkelijk in gebruik en uitleesbaar, voor een duidelijk overzicht van het laadproces.

Download de technische specificaties.   

 
 


 
In de wereld van de commerciële schoonmaak moeten grote oppervlakten in korte tijd goed schoon zijn. Duurzame apparaten zijn dus van het grootste belang. De c-Go Acculaders van 12V en 24V zijn betrouwbaar, geruisloos en uitleesbaar, voor een duidelijk overzicht van het laadproces.  

Download de technische specificaties.   

 
 
 
 
 
MARKTEN
 

CONTACT
 
IVRA Electronics BV
Delta 105
6825 MN Arnhem
Nederland

T: +31 (0) 26 2000150
KvK: 54644143
BTW nr.:  NL8513.84.390.B.01
BTW nr.:  DE299595047
 

         
 
Wij gebruiken cookies om u de volgende keer nog beter te kunnen informeren. Lees hier onze Privacyverklaring Conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)

Home     Sitemap     Disclaimer     Contact     Privacy