Disclaimer

HomeSeparatorStel uw vraagSeparatorSitemapSeparator
A A A
Nederlands English Francais Deutsch
Zoeken
 
architektenburo roovers & driessen
Disclaimer

IVRA Electronics B.V., hierna te noemen IVRA, verleent u hierbij toegang tot www.ivra-electronics.nl ("de website") en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen.
 
IVRA behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.
 
De informatie op de website is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van IVRA.
 
Beperkte aansprakelijkheid
IVRA spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.
 
De op de website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van IVRA.
 
Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan IVRA nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.
 
Auteursrechten 
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij IVRA.
 
Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van IVRA, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.
 
Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.
MARKTEN
 

CONTACT
 
IVRA Electronics BV
Delta 105
6825 MN Arnhem
Nederland

T: +31 (0) 26 2000150
KvK: 54644143
BTW nr.:  NL8513.84.390.B.01
BTW nr.:  DE299595047
 

         
 
Wij gebruiken cookies om u de volgende keer nog beter te kunnen informeren. Lees hier onze Privacyverklaring Conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)

Home     Sitemap     Disclaimer     Contact     Privacy